Double quoted names

first post: SergeyKemaikin wrote: Hi! When I use the Data Server for exporting data from the one fea...

makefile.ms missing options

first post: SergeyKemaikin wrote: There are missing options inside makefile.ms I've found. Line 202 F...

latest post: pkrejcir wrote: Hi Sergey, honestly, the makefile.ms is abandoned for some time. I...

MultiPoint vs Point

first post: larseggan wrote: Hi, Why are you using MultiPoint when a GDO Point/OrientedPoint ge...

latest post: pkrejcir wrote: If a geometry column is created as POINT or POINTZ, it will allow e...

PostGIS GDO version number inside the dll file

first post: qwasar wrote: Hi, would it be possible to include the PostGIS GDO version number ...

latest post: pkrejcir wrote: Added in version 1.3.0.8

GeoMedia mapview refresh

first post: svhim wrote: Hi. Norconsult in Norway have made a Landsurvey command in GeoMed...

latest post: pkrejcir wrote: Some modification log issues have been fixed later in 2014. So try ...

Problems with coordinate system when publishing to smartstore

first post: mofriste wrote: I've made a connection to my PostGIS in the smartstore-publisher. I...

latest post: pkrejcir wrote: I cannot see the problem. However, support for default coordinate s...

Boolean issue

first post: azanardo wrote: Hello i have a problem with boolean field from postgress 8.4 and g...

latest post: pkrejcir wrote: Some problems with boolean data types have been addressed in 1.3.0....

Geomedia features goes to public schema not gdo

first post: ppraca wrote: I exported some features to postgis inside geomedia Pro, but them g...

latest post: geoprofessional wrote: Hi. You must use the sintax _schema.feature_class_ when you define ...

PostGIS version supported

first post: azanardo wrote: Hello i'm usign geomedia 6.1.11.13 with postgres 9.2. i have a lo...

latest post: pkrejcir wrote: The latest tested and supported version is Postgres 9.1, Postgis 2....

GeoMedia Professional 2013 Vs. PostGIS data server

first post: geoprofessional wrote: Hi. I'm tryingo to connect to a PostGIS DB using GeoMedia Professio...

latest post: zielak wrote: Are you running Register.bat from the command line? Run command l...